فرهنگ مردم ايران در صنايع دستي متبلور شده است

به گزارش ميراث آريا(chtn)،فرخ مسجدي در نشست منطقه‌اي شرکت توسعه سرمايه گذاري صنايع‌دستي ايران گفت:ارج نهادن به هنرمندان و صنعتگران عرصه صنايع دستي ارج نهادن به فرهنگ اين مرز و بوم است.

وي خاطرنشان کرد:سرمايه گذاري در عرصه صنايع دستي و توسعه بخشيدن به آن، سرمايه گذاري در توسعه فرهنگي جامعه است.

اين مقام مسئول افزود:هر چند که اشتغال‌زايي و درآمد‌زايي با توسعه صادرات صنايع دستي محقق مي‌شود ولي در کنار آن صادرات فرهنگي کشور ايران بيشتر با توسعه صادرات صنايع دستي است که محقق خواهد شد.

معاون برنامه‌ريزي استانداري آذربايجان شرقي در ادامه اين مراسم تصريح کرد:توسعه صنايع دستي و صادرات آن کمک به توسعه گردشگري است.

مسجدي افزود:يکي از معضلات توسعه صنايع دستي موضوع بسته‌بندي است که اين نقص بايد به سرعت با حمايت سازمان ميراث فرهنگي جبران شود هر چند که اقدامات خوبي در اين حوزه انجام شده است.

وي گفت:تشکيل شرکت سرمايه گذاري توسعه صنايع دستي ايران به رفع کمبود سرمايه گذاري در عرصه صنايع دستي کمک خواهد کرد و بسياري از نواقص و کم تواني هنرمندان از اين مسير قابل حل است.

اين مقام مسئول ادامه داد:انتقال آموزش ‌هاي جديد از جمله بازاريابي، مذاکرات بين المللي، انتقال تجارب و هنر پيشکسوتان به جوانان، تبليغات، ايجاد فروشگاه‌ها و نمايشگاه‌هاي دائمي استاني، منطقه‌اي، ملي و فرا ملي از جمله راهکارهاي حل معضلات صنايع دستي است.

مسجدي گفت: دولت با حمايت‌هاي خود در حوزه آموزش رايگان، پرداخت يارانه براي شرکت در نمايشگاه‌هاي خارجي و حمايت از ابتکارات جديد در عرصه صنايع دستي تمام تلاش خود را براي توسعه صادرات صنايع دستي به کار گرفته است.

وي ابراز اميدواري کرد که با جذب سرمايه‌هاي کوچک بخش خصوصي و به کار‌گيري آن در ايجاد شرکت‌هاي توسعه صنايع دستي شاهد ارتقا بيش از پيش وضعيت صادرات صنايع دستي کشورمان باشيم./117

انتهای پیام/

کد خبر 1389020117